Tandarts Oisterwijk

Lassus Tandartsen Oisterwijk is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk in het gelijknamige Oisterwijk. Een mooi, gezond en goed functionerend gebit is de wens van iedereen die geeft om zichzelf. Een bewuste levensstijl en de motivatie en bereidheid om ons samen in te spannen zijn belangrijk voor uw mondgezondheid. Ze vormen de basis van het boeiende vakgebied van onze praktijk: het realiseren van optimale gebitsfuncties in al haar aspecten.
Lees meer

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag-Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag* 08:00 – 15:30
*Twee zaterdagen per maand

Lassus Tandartsen Oisterwijk

Committed to Health Inspired By Beauty

Nieuwe cliënten

Lassus Tandartsen Oisterwijk staat open voor nieuwe cliënten. Wij helpen u om uw gebit een leven lang te behouden. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op waarin we een combinatie maken van hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte aanpak. Uiteraard hoort hier een overzichtelijk kostenoverzicht bij.

Spoedtandarts

Heeft u een spoedgeval en heeft u een spoed tandarts in Oisterwijk nodig? In dat geval kunt u altijd bij ons terecht binnen onze ruime openingstijden doordeweeks en in het weekend. Belt u naar 013 52 10 660 voor het inplannen van een afspraak.

Professionals

Omdat wij een breed scala aan specialisten in dienst hebben, kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden op elk gebied van de tandheelkunde. U kunt bij onze tandarts in Oisterwijk terecht voor facings, beugels, implantologie, endodontologie, gnathologie, kroon & brugwerk en meer.

Gekwalificeerd

Alle teamleden van Lassus Tandartsen houden hun professionele kennis voortdurend op de hoogte met trainingen en opfriscursussen binnen hun expertise.

Smiles

Voor / Na

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Testimonials

Wat onze cliënten zeggen

Loes Porankiewicz

Zeer tevreden over de behandeling (het plaatsen van een implantaat). Alles keurig volgens afspraak. Mijn eigen tandarts was helaas verhinderd ivm ziekte, maar de vervangster deed het perfect. Totaal geen pijn gehad, zelfs niet van het zetten van de verdoving! Tijdens de behandeling werd ook steeds heel duidelijk verteld wat ze aan het doen waren. Dat vind ik erg prettig.


5/5

Lida Post

De kennismaking met de Las sus kliniek heb ik als zeer positief ervaren! Gastvrijheid, vriendelijkheid maar vooral hun vakkundigheid staat daar hoog in het vaandel. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en het behandelplan wordt met je doorgesproken. De tijd voor de behandeling wordt zeer ruim ingepland en heel zorgvuldig uitgevoerd. Wat ben ik blij dat ik bij de Las sus kliniek terecht ben gekomen en mijn gebit zorgvuldig behandeld wordt, Veel dank, Lida Post.


5/5

Dirk Stolk

Afgelopen week weer een bezoek gebracht aan deze tandartspraktijk.Ik zal niet zeggen dat het voelde als thuis komen (daar zijn ander plaatsen voor) maar een vriendelijke begroeting. De behandeling door implantoloog Peter Thoolen was weer perfect. Zeer goede en rustige uitleg vooraf en een attente behandeling in de de stoel. Bijgestaan door een vriendelijke assistente.


5/5

Maarten Castelijns

Afgelopen week behandeld door Peter Thoolen na een fietsongeval waarbij 3 voortanden verloren gingen Na herstel van kneuzingen in 1 zitting 2 implantaten geplaatst en noodbrug gemaakt zodat het esthetisch en functioneel weer top is Over 6 maanden definitieve brug Professionele behandeling in een geolied team Goede uitleg met geduld en medeleven Veel dank daarvoor


5/5

Cliënten voorlichting

Leer alles over tandheelkundige behandelingen

Apexresectie

Soms, zelfs nadat een endodontische behandeling (een wortelkanaalbehandeling) is uitgevoerd op een tand, kan een…
Lees verder

Botopbouw

Een bottransplantaat kan een deel van de kaak repareren waar een tand vroeger was, of…
Lees verder

BOTOPBOUW MET HET DIRECT PLAATSEN VAN IMPLANTAAT

In gevallen waarin een tand verloren is gegaan en een tandheelkundig implantaat nodig is, kan…
Lees verder

Doorzichtige beugel

Wanneer iemand zijn glimlach wil verbeteren met rechtere tanden en een beter uitgelijnde beet, kunnen…
Lees verder

Gebitsreiniging

Zonder reguliere gebitsreiniging, ontwikkelen schadelijke bacteriën en tandsteen, zich boven en onder je tandvlees, waardoor…
Lees verder

Inlay (impressie)

Bij het repareren van een holte kan een ‘inlay’ uw tand op een duurzamere manier…
Lees verder

Overhung prosthesis on a bar

Voor patiënten die alle tanden in de boven- en / of onderboog van de mond…
Lees verder

Tandheelkundige cyste

Een tandheelkundige cyste is een gesloten zak die kan bestaan uit lucht, zacht weefsel of…
Lees verder

Verzorging van een hybride prothese

Het goed verzorgen van uw gebit is belangrijk voor het behoud van een goede mondgezondheid…
Lees verder

Heeft u een vraag?

Bij mijn vorige tandarts duurde een periodieke controle maar vijf minuten. Waarom duurt dat bij jullie zo lang?


Wij reserveren voor al onze patiënten 40 minuten. In die tijd wordt uw gehele gebit professioneel gereinigd en krijgt u uitleg over hoe u zelf uw gebit het beste kunt onderhouden. Wij geloven heel sterk in preventie: voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast wordt uw gebit ook nog gecontroleerd. U hoeft dus maar één keer te komen.

Word ik bij jullie altijd door dezelfde preventieassistent geholpen?


Onze preventieassistentes rouleren. Dat doen we bewust want zo kijkt er steeds iemand met “verse” ogen naar uw gebit. Wanneer u dat liever niet heeft dan kunt u bij het maken van de afspraak om uw “favoriete” preventieassistente vragen.

Waarom maken jullie zo vaak röntgenfoto’s?


Met het blote oog zie je veel maar niet alles. Verborgen gaatjes, ontstekingen in de kaak, botafbraak, etc. kun je alleen op een foto ontdekken. Op deze manier kan er in een eerder stadium iets aan worden gedaan voordat het te laat is.

Inschrijven

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

Voeg een gezinslid toe (volwassene)
Voeg een gezinslid toe (kind)

Onze Partners