Uw nieuwe tandarts in Tilburg

Lassus Tandartsen Tilburg is een moderne praktijk waarbij het team van tandartsen, specialisten, mondhygienisten, assistenten en receptiemedewerkers u van de beste mondzorg wilt voorzien. Wij begrijpen dat naar de tandarts gaan niet altijd leuk is, maar wij doen er alles aan om te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Dit doen wij door een mensgerichte werkwijze in combinatie met hoogwaardige tandheelkunde, waarbij de focus ligt op het voorkomen van gebitsproblemen.
Read more

Openingstijden

Maandag 08.00 – 21.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 08.00 – 17.00 uur
Donderdag 08.00 – 21.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag* 09.00 – 16.00 uur
* Laatste zaterdag van de maand

Lassus Tandartsen

Voorkomen is de toekomst

Nieuwe cliënten

U bent van harte welkom als nieuwe cliënt. Ons doel is om u te helpen uw gebit een leven lang te behouden. Dit doen we door een combinatie van hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte aanpak. U ontvangt een persoonlijk behandelplan inclusief een overzichtelijk kostenoverzicht.

Spoed

Heeft u kiespijn of een ander tandongeval? Binnen onze ruime openingstijden kunt u altijd direct bij ons terecht om u van de pijn af te helpen. Ook wanneer u geen vaste tandarts heeft kunt u een afspraak inplannen.

Professionals

Met een breed scala aan specialisten kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden op elk gebied van de tandheelkunde. Zo kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, endodontologie, beugels, facings, gnathologie, kroon & brugwerk en meer.

Gekwalificeerd

Alle teamleden van Lassus Tandartsen Tilburg houden hun professionele kennis voortdurend op de hoogte met trainingen en opfriscursussen binnen hun expertise.

Inschrijven

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

Voeg een gezinslid toe (volwassene)
Voeg een gezinslid toe (kind)