Spoedtandarts

Spoedtandarts in Amsterdam

Heeft u een spoedtandarts in Amsterdam nodig? In dat geval kunt u altijd bij Lassus Tandartsen terecht binnen onze ruime openingstijden doordeweeks, ’s avonds en in het weekend. Onze specialisten staan voor u klaar om tandheelkundige hulp te bieden in geval van acute pijn en spoed. Om behandeld te worden door een spoedtandarts dient u altijd eerst telefonisch contact op te nemen om een afspraak in te plannen.

Telefoonnummer voor spoedgevallen tijdens praktijkuren is:

020 47 13 137

Wanneer is er sprake van een spoedgeval?

Wij krijgen vaak de vraag wanneer er sprake is van een spoedgeval. U bepaalt in eerste instantie zelf of er sprake is van spoed. Bij twijfel kunt u het beste telefonisch contact opnemen zodat wij, in overleg met u, een inschatting kunnen maken van de noodzaak tot behandeling.

Voorbeelden van veelvoorkomende spoedgevallen zijn:

  • Uitgeslagen of loszittende tanden door een ongeval of slag
  • Dikke wang met ernstige, onhoudbare kiespijn
  • Nabloedingen bij het trekken van kiezen of tanden


Bij afgebroken tanden, uitgevallen vullingen en/of kronen kunt u uiteraard ook snel bij Lassus Tandartsen terecht.

Moet ik cliënt zijn bij Lassus voor hulp van de spoedtandarts?

Om behandeld te worden voor acute spoedgevallen is het niet noodzakelijk om al aangesloten te zijn bij Lassus Tandartsen. Indien u nog geen cliënt bent, dient u de volgende informatie mee te nemen naar de spoed tandarts:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Een zorgpas

Telefoonnummer voor spoedgevallen tijdens praktijkuren is:

020 47 13 137

Spoed tandarts kosten

De kosten voor spoedgevallen zijn bij Lassus Tandartsen gelijk aan de kosten voor een normale behandeling. Spoedhulp wordt bovendien op dezelfde manier vergoed door uw zorgverzekeraar als een normale tandartsbehandeling. Houd er wel rekening mee dat u direct dient te betalen wanneer u geen cliënt bent bij Lassus Tandartsen.

Dé spoedtandarts van Amsterdam

Wilt u direct een afspraak maken met een spoedtandarts? Het telefoonnummer voor spoedgevallen tijdens praktijkuren is 020 47 13 137. Indien u vragen heeft, kunt u ook het contactformulier invullen.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 21.30
Dinsdag 08.00 – 21.30
Woensdag 08.00 – 21.30
Donderdag 08.00 – 21.30
Vrijdag 08.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 16.00
Zondag 09.00 – 16.00

Buiten praktijkuren

Dental 365
Piet Heinkade 215
1019 HM Amsterdam
085 10 50 752

Review

“Op zaterdag belde ik deze praktijk, omdat ik zoveel pijn had. Ik kon direct terecht en ze hebben me verholpen van de pijn. De rest van de behandeling wordt aankomende week afgemaakt. Ben blij dat ik in deze praktijk ben terecht gekomen.”