Over ons

Filosofie

Vanuit onze filosofie werken wij bij nieuwe én bestaande cliënten vanuit een speciaal voor uw gebit opgesteld behandelplan. Meestal is het doel van dit plan om uw gebit uw hele leven lang te behouden. Dit plan wordt samen met u opgesteld. Een behandeling van uw gebit kan pas beginnen nadat de huidige gebitssituatie, uw persoonlijke wensen en een stappenplan met u is opgesteld. Dit is uiteraard anders indien u een spoedgeval heeft, u wordt dan gelijk behandeld. Voor een spoedgeval kunt u bellen naar 020 4713 137.

Bij dit plan krijgt u uiteraard ook een kostenopgave. Mochten er financiële belemmeringen zijn dan kan een dergelijk behandelplan vrijwel altijd in fasen worden uitgevoerd. Samen met u kunnen we dan kijken hoe de diverse behandelingen in uw (jaarlijkse) budget passen. TEst

Plan van aanpak

Voorkomen is beter dan genezen. Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Wij willen u daar graag bij helpen. Preventie staat daarom in onze praktijk centraal.

Wanneer u een afspraak maakt voor de periodieke gebitscontrole dan wordt er 40 minuten voor u gereserveerd. Het grootste deel van deze tijd wordt u behandeld door een van onze preventieassistentes. Zij reinigt en polijst uw gebit en geeft u op een prettige manier aanwijzingen hoe u uw gebit het beste zelf kunt onderhouden. Hierna doet de tandarts een gebitscontrole bij u.

Bij Lassus Tandartsen werken meerdere tandartsen. U heeft uw eigen tandarts waarbij u telkens terugkeert. Indien u een specialistische behandeling nodig heeft, wordt u binnen onze praktijk behandeld door die specialist. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij optimaal geinformeerd.

Alle ingeschreven cliënten ontvangen in de afgesproken maand een uitnodiging voor de periodieke gebitscontrole. U kunt dan bellen om hiervoor bij ons tijd te reserveren op een voor u geschikt tijdstip.

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar 020 4713 137, binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor spoedgevallen.

Kwaliteitsbewaking

Vanuit onze praktijk filosofie streven wij naar kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde.

De tandheelkunde ontwikkelt zich in hoog tempo. Behandelingen welke gisteren nog niet voor mogelijk werden gehouden zijn morgen beschikbaar.

Om u de best mogelijke zorg te garanderen is het noodzakelijk dat onze professionele kennis up to date is. Om dat te bereiken hebben wij voor al onze vaste medewerkers een systeem opgezet van continue bij- en nascholing. Alle nieuwe medewerkers krijgen een zeer intensief intern trainingsprogramma. Daarnaast hebben wij met grote regelmaat praktijk overleg.

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Meer weten: www.kwaliteitsregistertandartsen.nl