Tandarts Lelystad

Lassus Tandartsen Lelystad is een moderne tandheelkundige praktijk met een heel team aan specialisten. Samen met u zetten we ons in voor een mooi en goed functionerend gebit. Het behouden van een goede mondgezondheid is ons dagelijkse doel. Het vormt de basis van onze tandheelkundige behandelingen.
Lees meer

Openingstijden

Maandag 08:00 – 21:30
Dinsdag 08:00 – 21:30
Woensdag 08:00 – 21:30
Donderdag 08:00 – 21:30
Vrijdag 08:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag 09:00 – 16:00

Lassus Tandartsen Lelystad

Committed to Health Inspired By Beauty

Nieuwe cliënten

Bij Lassus Tandartsen Lelystad staan we open voor nieuwe cliënten. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op, waarin we gebruik maken van de juiste zorg en een professionele aanpak. Zo zorgen we samen dat u levenslang gebruik kunt maken van een gezond gebit.

Spoedtandarts

Is er sprake van een spoedgeval en heeft u onmiddellijk een tandarts in Lelystad nodig? Binnen onze ruime openingstijden kunt u altijd bij ons terecht. Bel 0320 331 560 om direct een afspraak in te plannen voor een spoedbehandeling.

Deskundigen

Ons team aan specialisten biedt u de uitgebreidste zorg op het gebied van de tandheelkunde. Lees meer over welke behandelingen we uitvoeren in onze moderne tandartspraktijk in Lelystad.

Ervaren team

Het gehele team van Lassus Tandartsen in Lelystad staat dagelijks voor u klaar om behandelingen uit te voeren binnen de tandheelkunde. Onze teamleden houden met periodieke trainingen en cursussen de kennis op peil.

Smiles

Voor- en na foto’s van diverse behandelingen

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Getuigenissen

Alex Pavlov

Beste tandarts praktijk in nederland. Ik ben normaal bang om naar de tandarts te gaan maar tandartse Nicole die heeft er voor gezorgd dat ik lachend in de stoel ga zitten. Thanx❤


5/5

Bas Van Der Jagt

Iedereen kent vast wel een gruwelverhaal over een tandartsbezoek en anders is er meestal wel een oom in de familie, die verjaardagsfeestjes “opleukt” met horroranekdotes over een ondergane ingreep. Gelukkig bestaan er ook hele goede tandartsen en Thijs Staubach van Lassus Tandartsen in Lelystad is er een van. Een tandarts die je op je gemak stelt, vertrouwen uitstraalt en zeer vakbekwaam is; kortom eentje waarbij je met gillende bandjes de behandelstoel opvliegt om met een gerust hart en open mond (nee niet van verbazing) je gebit weer op en top te laten maken. Het is dat hij een gezellige prater is, anders zou je pardoes in slaap vallen van ontspanning. Een echte aanrader deze heer. Ga er eens heen zou ik zeggen en ervaar het zelf!


5/5

Dilan Balkan

Fijne mondhygiëniste. Heel meedenkend en geruststellend. Bedankt voor de fijne behandeling mevrouw Aisha!


5/5

Esmiralda Hooiveld

Sinds kort ben ik hier met mijn gezin patiënt. Bij mijn vorige tandarts wisten ze niet om te gaan met de beperking van mijn zoon. We staan onder behandeling van Yasmine Benikrane en zij weet met heel veel geduld mijn zoontje wel te behandelen. Lief, geduldig, begripvol en professioneel. Beste overstap ooit!


5/5

Gilian Vette

Vandaag met enorme pijn deze praktijk benaderd. Ik kon met een paar uur terecht. En het is direct verholpen door Javier. Heel erg bedankt!


5/5

Voorlichting over behandelingen

Leer alles over tandheelkundige behandelingen

Apexresectie

Soms, zelfs nadat een endodontische behandeling (een wortelkanaalbehandeling) is uitgevoerd op een tand, kan een…
Lees verder

Barst in uw tand

Soms kunnen tanden kleine scheurtjes of barsten ontwikkelen. Dit kan het gevolg zijn van een…
Lees verder

Botopbouw

Een bottransplantaat kan een deel van de kaak repareren waar een tand vroeger was, of…
Lees verder

BOTOPBOUW MET HET DIRECT PLAATSEN VAN IMPLANTAAT

In gevallen waarin een tand verloren is gegaan en een tandheelkundig implantaat nodig is, kan…
Lees verder

BRUG VERSUS EEN IMPLANTAAT

Zowel een brug als een tandheelkundig implantaat zijn uitstekende oplossingen voor het vervangen van een…
Lees verder

Centrale relatie

Een gezond kauwsysteem wordt bepaald door meerdere factoren die uw arts tijdens uw periodieke controle…
Lees verder

Bruxisme (knarsen en klemmen)

Bruxisme is een aandoening waarbij een cliënt zijn tanden maalt, knarst en / of klemt….
Lees verder

Heb je een vraag?

Een afspraak bij mijn vorige tandarts duurde 5 minuten. Waarom is dat bij jullie langer?


We reserveren 40 minuten voor al onze cliënten. Gedurende deze tijd worden uw tanden professioneel gereinigd en krijgt u instructies over hoe u uw gebit het beste kunt onderhouden. Wij geloven heel sterk in voorkomen: voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast wordt uw gebit gecontroleerd. U hoeft dus maar één afspraak te maken.

Krijg ik bij elk bezoek dezelfde preventieassistente?


Onze preventieassistentes rouleren. Dat doen we bewust want zo kijkt er steeds iemand met “verse” ogen naar uw gebit. Wanneer u dat liever niet heeft dan kunt u bij het maken van de afspraak om uw “favoriete” preventieassistente vragen.

Waarom maak je zo vaak röntgenfoto’s?


Met het blote oog zie je veel maar niet alles. Verborgen gaatjes, ontstekingen in de kaak, botafbraak, etc. kun je alleen op een foto ontdekken. Op deze manier kan er in een eerder stadium iets aan worden gedaan voordat het te laat is.

Inschrijven

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

familielid (kind)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

gezinslid (volwassene)

Voeg een gezinslid toe (volwassene)
Voeg een gezinslid toe (kind)

Onze Partners