Tandarts Tilburg

Lassus Tandartsen

Bent u op zoek naar een professionele en persoonlijke tandarts in omgeving Tilburg en Oisterwijk? Dan bent u bij Lassus Tandartsen aan het juiste adres. Wij hebben twee locaties in de omgeving: Lassus Tandartsen Oisterwijk en Lassus Tandartsen Tilburg. Ons team bestaat uit enthousiaste tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten die altijd bereid zijn om u te helpen met al uw tandheelkundige vragen en behoeften. Wij bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder reguliere controles, behandelingen van tandproblemen en cosmetische tandheelkunde.

Lassus Tandartsen Oisterwijk

De visie van Lassus Tandartsen Oisterwijk is gericht op de cliënt, daarom plannen we altijd ten minste 40 minuten voor de eerste afspraak. Zo hebben we ruim de tijd om u te leren kennen, uw wensen te inventariseren, mondonderzoek te doen en een behandelplan op te stellen. In onze tandartspraktijk richten we ons naast algemene tandheelkunde op diverse specialisaties:In Oisterwijk zit onze praktijk aan de Moergestelseweg 32L. U kunt gratis voor de deur parkeren. Verder kunt u bij Lassus Tandartsen Oisterwijk rekenen op ruime openingstijden. Zo zijn wij in de avond geopend en kunt u ook in het weekend bij ons terecht. Schrijf u eenvoudig in via de website.

Contact:
Moergestelseweg 32L, 5062 JW Oisterwijk
013 52 10 660
oisterwijk@lassus.nl
Of contacteer ons via
het contactformulier

Lassus Tandartsen Tilburg

Uiteraard bieden we in Tilburg dezelfde hoogwaardige zorg als in Oisterwijk. We zijn van mening dat voorkomen altijd beter is dan genezen, daarom focussen we ons voor een groot deel op preventie. Onze mondhygiënisten en preventieassistenten begeleiden u hier graag in. Naast algemene tandheelkunde, kunt u in Tilburg ook terecht voor diverse specialisaties:


In Tilburg zijn wij gevestigd in een modern gebouw aan de Ringbaan Oost 2-02, boven bowlingbaan Dolfijn. Parkeren kan eenvoudig in de parkeergarage onder het gebouw. Het eerste uur is gratis, daarna betaalt u €3 voor maximaal 6 uur parkeren. Ook binnen deze praktijk kunt u profiteren van onze ruime openingstijden. Zo bent u meerdere avonden welkom in onze praktijk. Schrijf u in via ons inschrijfformulier.

Contact:
Ringbaan Oost 2-02, 5013 CA Tilburg
013 21 05 009
tilburg@lassus.nlOf contacteer ons via het contactformulier

Onze werkwijze

Bij Lassus Tandartsen werken wij volgens een specifiek behandelplan dat speciaal voor uw gebit is opgesteld. Dit plan wordt samen met u opgesteld, waarbij we rekening houden met uw huidige gebitssituatie en uw persoonlijke wensen. U ontvangt bij ons altijd een kostenopgave en als er financiële beperkingen zijn, dan kunnen we de behandeling in fasen uitvoeren en aanpassen aan uw budget.

Plan van aanpak

U kunt bij onze praktijken rekenen op een professionele en vriendelijke behandeling. Wij vinden het belangrijk om de tijd voor u te nemen, zodat u zich op uw gemak voelt tijdens uw behandeling. Daarom plannen wij altijd 40 minuten in voor uw periodieke gebitscontrole. Tijdens deze afspraak zal de preventieassistent of mondhygiënist uw gebit reinigen, waarna de tandarts de controle uitvoert. Dit vindt dus plaats tijdens dezelfde afspraak, waardoor u maar één keer langs hoeft te komen. Dat scheelt u weer tijd!

Verder is het goed om te weten dat er meerdere tandartsen werken bij Lassus, maar dat u bij inschrijving wordt toegewezen aan één tandarts. Hij/zij zal telkens de behandelingen bij u uitvoeren. De reden hiervoor is dat de tandarts op die manier beter de regie behoudt over het afgestemde behandelplan. Indien u bent toegewezen aan een tandarts waar u zich niet prettig bij voelt, horen wij het graag. Wij kunnen u dan uiteraard overplaatsen naar een collega die beter past bij uw wensen.

Wanneer u een specialistische behandeling ondergaat, wordt u binnen onze praktijk doorverwezen naar de desbetreffende specialist. Omdat deze specialisten dus binnen onze praktijk werken, zijn de lijntjes kort en kan er snel worden gecommuniceerd tussen uw tandarts en tandheelkundig specialist.

Wij zijn trots op onze praktijken en onze opgebouwde reputatie en we streven ernaar om constant te blijven verbeteren om u de best mogelijke zorg te bieden. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze tandartspraktijk in Oisterwijk of Tilburg. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken. Wij helpen u graag verder!