Clientenraad

Sinds 2021 heeft Lassus Tandartsen een cliëntenraad. De cliëntenraad bestaat uit vier personen die de belangen behartigen van onze cliënten. De raad richt zich op het welbevinden van mensgerichte zorg en zij geven gevraagd en ongevraagd advies aan onze Raad van Bestuur. Zij geven advies over de kwaliteit van zorg, aandacht voor de cliënt (luisteren, vertrouwen en betrokkenheid), de informatievoorziening, communicatie en het serviceniveau.

  • Kwalitatieve zorg
  • Oprechte aandacht voor de cliënt (luisteren, vertrouwen en betrokkenheid)
  • Veiligheid
  • Informatievoorziening en communicatie
  • Service

Ontmoet de cliëntenraad van Lassus Tandartsen

Irene Kleinsman-Groenendaal


Irene Kleinsman image

Sinds 3 jaar wonen wij (mijn echtgenoot en ik) met veel plezier in het centrum van Amsterdam. Ik ben 59 jaar en moeder van 3 kinderen, alle drie ook woonachtig in Amsterdam (studerend/werkend).

Na mijn Hogere Hotelschool opleiding in Den Haag ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de horeca en hierna mijn eigen adviesbureau opgestart in de Marketing/PR en vooral gericht op de Hospitality.

Vanuit dit bureau had ik onder andere opdrachtgevers in de tandheelkundige branche, de hotellerie, de media, de detailhandel en in het notariaat.

Met veel plezier en passie ben ik sinds 12 jaar zeer actief betrokken bij de stichting Orange Babies, die zich inzet voor de HIV besmette moeders en kinderen in Zuid Afrika. Ik organiseer onder andere ieder jaar een mountainbike tour in Zuid Afrika waar wij naast fietsen, kamperen en meer, ook de projecten bezoeken en van dichtbij kunnen zien waar en hoe ons opgehaalde sponsorgeld wordt besteed.

Sinds 7 jaar ben ik ook als vrijwilliger werkzaam in het UMC in Amsterdam als gastvrouw op de Oncologie waar ik mooie gesprekken voer met de patiënten die hun chemo behandeling ondergaan.

Daarnaast zet ik mij in bij Het Leger des Heils voor de Oekraïense vluchtelingen en ben klankbord voor de prostituees op de Wallen.

Vanuit mijn achtergrond qua opleiding en ervaring ben ik nu voorzitter van de Cliëntenraad van Lassus Tandartsen om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de zeggenschap van hun cliënten in de zorg en aan de kwaliteit van de zorg.

Carsten Klint


Carsten Klint image

Mijn naam is Carsten Klint (1974) en geniet samen met mijn vriendin en onze hond in Amsterdam. Ik heb een tienerdochter (2007) die bij haar moeder in Voorburg woont.

Binnen de hospitality branche ben ik werkzaam voor bekende chefs en toonaangevende bedrijven als adviseur en verbinder op gebied van samenwerkingen, gastvrijheid en beleving.

Daarnaast heeft mijn vriendin het leukste muziek-restaurant van Amsterdam, waar ik veel te vinden ben en waardoor wij op de leukste plekken in Nederland maar ook in het buitenland komen.

Verder schrijf ik columns, doe ik presentatie werkzaamheden en organiseer ik elk jaar het grootste Michelinsterren pop-uprestaurant tijdens Masters Expo in de RAI Amsterdam.

Voor de Cliëntenraad van Lassus zal ik vanuit mijn professie kijken naar de (on)mogelijkheden in gastvrijheid, gebruiksgemak, vriendelijkheid en beleving.

Linda van der Meer


Linda van der Meer photo

Ik ben 55 jaar, getrouwd en moeder van een 24 jarige dochter, die al uitgevlogen is. Wij wonen met onze lieve Grote Zwitserse Sennen hond in Heerhugowaard. Wij zijn sinds 4 jaar cliënt bij Lassus Tandartsen.

Mijn hele werkzame leven heb ik structuur aangebracht in logistieke, operationele en bedrijfsmatige zaken bij de bedrijven waar ik werkzaam ben geweest. Dat was in de reiswereld, drukkerij, de uitgeverij en mijn favoriete bedrijfstak, de fitness industrie. Als ik mijzelf een label moest opplakken dan was ik een projectmanager en algemeen manager.

De leukste periode was leiding te geven aan tweehonderdvijftig medewerkers van drie ‘state of the art’ sportcentra Special Sports en het bedrijf Power Plate, een fitnessapparaat dat de fitnessindustrie op haar grondvesten deed schudden.

Momenteel ben ik werkzaam bij Basic Fit, inmiddels de grootste fitnessketen van de wereld. Ik ben de schakel tussen onze internationale product- en marketing afdeling.

Ik heb altijd het belang van de aandeelhouders, de medewerkers, maar bovenal de klanten leidend laten zijn in mijn aanpak en die attitude zal ik ook toepassen bij mijn adviezen voor de cliëntenraad van Lassus.

Werner Huijboom


Werner Huijboom photo

Hoi, mijn naam is Werner Huijboom, ik ben 50 jaar en woonachtig in Amsterdam Zuid tezamen met mijn vriendin en 3 mooie dochters.

Ik ben werkzaam als financieel directeur bij een bedrijf in Amsterdam dat software maakt voor de horeca. In mijn vrije tijd probeer ik vooral te ontspannen door regelmatig te fietsen. Verder houd ik van lekker eten en kan ik enorm genieten van live muziek.

Neem contact op met de cliëntenraad van Lassus Tandartsen

Heeft u een vraag voor de cliëntenraad of wilt u uw ervaringen en tips voor Lassus met een onafhankelijk persoon delen? Dan kunt u contact met de leden opnemen via clientenraad@lassus.nl. Zij kunnen u adviseren over de tandheelkundige zorg en over diverse Lassus gerelateerde zaken. Uw waardevolle feedback zullen zij meenemen in het advies naar de directie van Lassus Tandartsen en uw belangen vertrouwelijk behartigen tijdens één van de bijeenkomsten.