Kwaliteit / Certificering

Wij zijn trots op ons werk en op de kwaliteit die onze specialisten leveren. Het is essentieel om deze kwaliteit te waarborgen. Lassus Tandartsen Oisterwijk bezit een aantal certificaten en werkt actief aan het op peil houden en het verder verbeteren van onze dienstverlening.

 • Voor iedere behandeling maken wij een duidelijk behandelplan en een bijbehorende kostenbegroting. Dit plan wordt met u besproken. Zo weet u altijd waar u voor kiest en waar u aan toe bent.
 • We zijn al jaren ISO gecertificeerd. Dit betekent dat al onze processen gedocumenteerd zijn in een kwaliteitshandboek waarin onder andere werkinstructies en richtlijnen voor al onze werknemers zijn vastgelegd.
 • In de praktijk wordt gewerkt volgens de state of the art methoden met de modernste apparatuur. Zo maken we gepast gebruik van onze CBCT-3D-scan rontgenapparatuur, met panoramische opnamen en cephalostaat. Ook hebben wij een operatiemicrioscoop voor het uitvoeren van onder andere wortelkanaalbehandelingen, is er een digitale mondscanner voor gebitsafdrukken, bleekapparatuur, Piezo chirurgische apparatuur etc.
 • De in onze praktijk werkzame tandartsen zijn academisch geschoold en zijn lid van diverse studieclubs zoals de SIN, Astra Advanced studieclub, de Camlog advanced studiegroep, de ITI (international Team of Implantologists) en NMT IQual studiegroep. Zeer regelmatig bezoeken onze tandartsen dan ook de cursussen en congressen in binnen en buitenland. Vanzelfsprekend voldoen zij allen aan de gestelde normen voor nascholing en zijn ingeschreven in het KRT. Onze behandelaars zijn zelfs zonder uitzondering allen docent in binnen en buitenland voor diverse cursussen op het gebied van de tandheelkundige implantologie, parodontologie , reconstructieve tandheelkunde en andere tandheelkundige onderwerpen.
 • Diverse tandartsen zijn daarnaast ook nog eens gespecialiseerd en geregistreerd als tandarts parodontoloog en tandarts implantoloog NVOI.
 • Er wordt in de praktijk veelvuldig geparticipeerd in wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de universiteiten.
 • Regelmatig worden er cliënt-tevredenheids onderzoeken gehouden.
 • Door de locatie van Lassus Tandartsen Oisterwijk zijn de lijnen kort met apotheek, huisartsen en andere specialisten. Ook hebben we een zeer nauwe samenwerking met het tandtechnisch laboratorium dat een rechtstreekse verbinding heeft met onze kliniek. Hier worden de suprastructuren op kronen en implantaten vervaardigd. Niet zelden worden voor een optimaal resultaat uw nieuwe kronen of bruggen in de mond ‘ingekleurd’. Ook dit laboratorium werkt met de nieuwste CAD-CAM technieken in de keramische tandtechniek.
 • We werken met louter bewezen implantaatmaterialen en systemen. De implantaten van de meest vooraanstaande implantaatsystemen worden door ons gebruikt. Niet alleen omdat zij jarenlange service en garantie geven en wetenschappelijk onderbouwde succespercentages laten zien, maar ook omdat wij er al meer dan 20 jaar klinische ervaringen mee hebben in onze eigen kliniek.
 • We zijn actief lid van de AcBIN, Académie ter bevordering van de Implantologie in Nederland.
 • We doen als team onze uiterste best om het u naar de zin te maken, de wachttijd zo kort mogelijk te houden en u op uw gemak te stellen in een uiterst plezierige praktijkomgeving.


Niettemin hanteren we geen prijzen of berekenen we kosten die afwijken van het gemiddelde in Nederland. U kunt een volledig overzicht van onze tarieven online inzien.