Klachten

Lassus Tandartsen Oisterwijk is constant op zoek naar mogelijkheden om onze zorg te verbeteren. Uw input wordt dan ook zeer gewaardeerd. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Helaas kan het soms, ondanks alle inzet en aandacht, anders lopen. In deze gevallen zoeken wij graag samen met u naar een oplossing. Wij stellen het dan ook zeer op prijs dat u de tijd neemt om ons te informeren over uw bevindingen, ook wanneer deze negatief zijn. Doordat u uw stem laat horen, kunnen wij met u naar een oplossing zoeken.

Indien u niet tevreden bent
U kunt uw suggestie, klacht of opmerking kenbaar maken aan de balie van de praktijk of bij uw behandelaar. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen (013 52 10 660) of uw verhaal per mail kenbaar maken (oisterwijk@lassus.nl). Wij bespreken uw opmerking vervolgens intern met alle betrokkenen. Binnen drie dagen krijgt u van ons een reactie.

Klachtenregeling ANT
Mochten wij uw klacht niet intern kunnen oplossen dan betreuren wij dat ten zeerste. Het is voor u wel goed om te weten dat wij aangesloten zijn bij de beroepsvereniging. Bent u na overleg met ons niet tot de gewenste oplossing gekomen, dan kunt u contact opnemen met de klachtencommissie van de ANT. De website van de ANT is www.ant-online.nl.

U kunt ook rechtstreeks mailen / bellen naar de ANT:

Bureau klachtbehandeling ANT
mail: klachtbehandeling@ant-tandartsen.nl
tel: 013 – 521 06 60 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur)