Over ons

Lassus Tandartsen Oisterwijk is een moderne tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne en diverse specialisaties, waaronder implantologie, endodontologie en reconstructieve tandheelkunde. Binnen onze visie staat de cliënt altijd centraal. Voor uw eerste afspraak plannen we dan ook minimaal 40 minuten in, zodat we zeker weten dat we de tijd hebben om u te leren kennen, uw wensen te inventariseren, mondonderzoek en een goed behandelplan op te stellen. Bij dit plan krijgt u uiteraard ook een kostenopgave. Mochten er financiële belemmeringen zijn dan kunnen we de behandeling bijna altijd in fasen uitvoeren. We bekijken samen met u hoe de behandelingen in uw (jaarlijkse) budget passen.


Onder Lassus Tandartsen Oisterwijk is ook gevestigd Oisterwijkkliniek Tandheelkunde. Specialisten op alle deelgebieden maken hierdoor deel uit van ons team en zijn betrokken bij planning en uitvoering van benodigde behandelingen. Dit zijn academisch geschoolde professionals met échte passie voor hun vak. Zij werken uitsluitend volgens de hoogste kwaliteitstandaarden en maken gebruik van de laatste innovatieve technologie. Oisterwijkkliniek Tandheelkunde werkt altijd samen met en alleen op verwijzing van uw tandarts of mondhygiënist. U kunt bij Oisterwijkkliniek Tandheelkunde terecht voor implantologie, endodontologie, reconstructieve tandheelkunde en prothetiek.

Lassus Tandartsen Oisterwijk staat open voor nieuwe cliënten: u bent van harte welkom. Wilt u zich online aanmelden als nieuwe cliënt bij onze tandarts in Oisterwijk? Vul dan het inschrijfformulier in via de onderstaande button. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden nieuwe cliënt