Heeft u een spoed tandarts in Amsterdam nodig? In dat geval kunt u altijd bij Lassus Tandartsen terecht binnen onze ruime openingstijden doordeweeks, ’s avonds en in het weekend. Onze specialisten staan voor u klaar om tandheelkundige hulp te bieden in geval van acute pijn en spoed. Om behandeld te worden door een spoed tandarts dient u altijd eerst telefonisch contact op te nemen om een afspraak in te plannen.

Telefoonnummer voor spoedgevallen tijdens praktijkuren is: 013 521 06 60

Wanneer is er sprake van een spoedgeval?

Wij krijgen vaak de vraag wanneer er sprake is van een spoedgeval. U bepaalt in eerste instantie zelf of er sprake is van spoed. Bij twijfel kunt u het beste telefonisch contact opnemen zodat wij, in overleg met u, een inschatting kunnen maken van de noodzaak tot behandeling.

Voorbeelden van veelvoorkomende spoedgevallen zijn:

  • Uitgeslagen of loszittende tanden door een ongeval of slag
  • Dikke wang met ernstige, onhoudbare kiespijn
  • Nabloedingen bij het trekken van kiezen of tanden

Bij afgebroken tanden, uitgevallen vullingen en/of kronen kunt u uiteraard ook snel bij Lassus Tandartsen terecht.

Moet ik cliënt zijn bij Lassus voor spoedhulp?

Om behandeld te worden voor acute spoedgevallen is het niet noodzakelijk om al aangesloten te zijn bij Lassus Tandartsen. Indien u nog geen cliënt bent, dient u de volgende informatie mee te nemen naar de spoed tandarts:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Een zorgpas

Telefoonnummer voor spoedgevallen tijdens praktijkuren is: 013 521 06 60

Kosten spoedhulp

De kosten voor spoedgevallen zijn bij Lassus Tandartsen gelijk aan de kosten voor een normale behandeling. Spoedhulp wordt bovendien op dezelfde manier vergoed door uw zorgverzekeraar als een normale tandartsbehandeling. Houd er wel rekening mee dat u direct dient te betalen wanneer u geen patiënt bent bij Lassus Tandartsen.